|
www.navigatour.cz Jachta?ské fórum
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
hastrmank
Seaman

|
Zaslal: út březen 01, 2011 8:48 pm Předmět: Katamarán Leopard 38 |
|
|
Ahoj, loni jsem se svezl na tři měsíce starém katamaránu Leopard 38, výrobce JAR . Všechny otěže svedeny na jedno místo ke kormidlu, u kormidla velký mapový plotr a hlavně vysílačka. Jel jsem z Kremiku do Trsteniku. Posádka 4 rodiny s několika dětmi. Prvně jsem slyšel vysílačku a zprávy o počasí od rána do večera, kolem Korčuly převládali Italové a na 16 se hledali nějací Češi. Leopard na rozdíl od Lagoonů lépe stoupal a krásně se s ním manévrovalo. Není tam skipper kajuta jako na Athéně a Lagoonech, ale to nevadilo spal jsem venku, jinač bych musel spát nahoře v salonu, kde je místa dost.Spouštění gumového člunu pomocí el. navijáku. Velká lednice a mrazák. Jel jsem loni na 5 katamaránech ale Leopard vede. Chartrovka je má pod označením Sunsail 384. Nezvyklá je kotva mezi plovákama až za sítí, i když jsme řetěz jistili šeklem a lanama tak se někdy dostával pod příď plováků. Jinač spokojenost a mohu doporučit. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|